Masseopdatering

Du er her: Webshop > Produktkatalog

Hvis du har brug for at lave en rabatopdatering på flere produkter, har du mulighed for at lave en masseopdatering.

Ved masseopdatering har du mulighed for at vælge flere specifikke produkter eller produktkategorier og f.eks. angive en fælles rabat for disse.

Knappen til masseopdatering findes under Produktkatalog, og kan benyttes når du har afkrydset de produkter, du vil opdatere. Nedenfor vises et eksempel med en masseopdatering af rabat.

Vi har nu valgt 4 produkter, som skal tilføjes en rabat.
OBS! Vælger du ingen produkter, vil rabatten gælde for ALLE varer, der er vist i listen. Dette er især nyttigt, hvis man skal tildele hele kategorier en rabat.

Ved tryk på Masseopdatering får du nedenstående frem.

Her skal du indtaste den fælles rabat, som enten skal være et beløb eller en procentsats. Herefter udfyldes Rabattype, hvor du vælger om rabatten skal være i valuta eller %.

Når dette er gjort, vil de valgte varer være tildelt den specifikke rabat.