4.4.1. Opret varianttype

Du er her: Webshop > Varianttyper

For at oprette en ny variant, skal du først oprette en ny varianttype. En varianttype er en hovedkategori for varianter.

1. Tryk på  for at komme til nedenstående side.

2. Her udfylder du titlen for den nye varianttype og trykker Opret. Det er en god ide at gøre den sigende for funktionen, f.eks. "Farver".
3. Nu er varianttypen oprettet og vises i oversigten over varianttyperne. Udfor varianttypen skal du nu trykke på  for at komme til nedenstående side, hvor du kan oprette de relevante variantdata f.eks. "rød", "blå" og "gul" for varianttypen "Farver".

4. Indtast titlen på den enkelte variantdata f.eks. "Gul" og tryk herefter Opret for at tilføje den til varianttypen. Når du trykker Opret, nulstilles skærmen, og du kan indstaste næste variantdata.

5. Tryk Tilbage for at komme tilbage til oversigten.

6. I oversigten skal du nu trykke på  knappen udfor varianttypen for at se de oprettede variant data, som vist nedenfor.

7. Som du kan se, indeholder varianttypen ”Farver” nu en variantdata, der hedder ”Gul”.