FEEDBACK
X
FEEDBACK

Er du tilfreds med indholdet i denne her guide?

Hvis ikke, så vil vi meget gerne høre dine kommentarer.

Skriv dem herunder, så gør vi det bedste, vi kan for at forbedre manualen.

Tak for din kommentar!

Send ny?

Dansk English

SmartWeb Help | CMS & Shop

Slet variant

Du er her: Webshop > Varianttyper
For at slette en varianttype skal du trykke på  knappen udfor den specifikke varianttype, hvorefter du sletter HELE varianttypen. Ønsker du kun at slette enkelte variantdata, skal du istedet trykke på  knappen for at komme til nedenstående side.



Tryk nu på knappen udfor den variantdata, du ønsker at slette. Du skal derefter bekræfte sletningen.