Rediger variant

Du er her: Webshop > Varianttyper
For at ændre titlen på en varianttype skal du trykke på  knappen, hvorefter du kommer til følgende side.

Her kan du rette titlerne for både varianttypen og dens variantdata. Du kan ligeledes tilføje et billede eller en farve som skal vises på de knapper som kunden kan vælge i mellem. Dette kan være specielt nyttigt, hvis varianten er et bestemt mønster. Du kan læse mere om funktionen "knapper" her.

Når alt er som ønsket, trykker du på Gem, og varianttypen er opdateret.