Tilføj varianter til vare

Du er her: Webshop > Produktkatalog

Når du har oprettet de nødvendige varianttyper og deres variantdata, kan du koble dem på dine produkter, så dine kunder kan vælge mellem dem på webshoppen.

1. Gå ind under Produktkatalog og find det produkt du vil tilføje varianter til. Tryk på -knappen for at komme ind og redigere denne vare.

2. Klik på fanebladet Generelt og vælg den varianttype du ønsker at tilknytte produktet. Derefter skal du gemme dine ændringer.

3. Herefter går du ind under fanebladet Varianter. Det er herfra alle varianterne for produktet kan styres.

4. Som du kan se, er listen tom, da du endnu ikke har oprettet nogle specifikke varianter for denne vare.

5. Tryk på -knappen for at komme til nedenstående side.

6. Som det første vælges én eller flere af de tilgængelige variantdata, som du vil tilføje det valgte produkt. I dette eksempel kan der kun vælges gul, og det vil derfor være nødvendigt at oprette flere variantdata for varianttypen, så den passer med de valgmuligheder, der er for produktet.

7. Det er muligt at differentiere mellem de forskellige produktvarianter i forhold til de parametre, der er vist ovenfor. Hvis den gule variant eksempelvis er dyrere end den hvide, kan dette angives ved først at oprette den gule produktvariant med et sæt informationer, og dernæst den hvide produktvariant.

7. De viste billeder i bunden, er de billeder, du har tilknyttet det originale produkt. Har du et specifikt billede til en variant, kan du vælge dette. Når du har udfyldt alle nødvendige felter så tryk Opret. Varianten vises nu på produktet i webshoppen.

8. Nedenstående billede viser, hvordan dette vil se ud på en online webshop.

9. Som du kan se, er varianten ”Gul” nu tilgængelig i variant dropdownmenuen.

Bemærk: At kunden IKKE kan lægge produktet i indkøbskurven, før der er valgt en variant. Der er altså ingen fare for, at de vil kunne overse muligheden for at vælge en variant.