Overfør til varianter

Du er her: Webshop > Produktkatalog > Redigér produkt > Priser

Hvis du har 100 produkter, der alle har varianter, og du ønsker at ændre prisen på disse produkter, skal prisen på både hovedproduktet og varianterne rettes. I stedet for at du skal ind på alle varianter og rette prisen, har SmartWeb fundet en hurtigere metode at gøre dette på.

Hvis du f.eks. vil rette prisen på dit produkt, og prisen på varianterne skal ændres til det samme, skal du gå ind på produktet og fanebladet Priser.

-knappen visualiserer, hvorvidt de oprettede varianter er knyttet til hovedproduktet i forhold til "Pris pr. stk." og "Rabat". Når knappen er grøn, som vist i eksemplet, er varianterne ikke kædet sammen, og "Pris pr. stk." og "Rabat" skal ændres på den enkelte variant. For at kæde varianterne sammen, skal du trykke på ikonet, som herefter bliver rødt og derved viser, at varianterne nu er kædet sammen. Når dette er gjort, kan du styre "Pris pr. stk." og "Rabat" for alle varianterne fra denne menu.