4.5.1. Opret tilvalgstype

Du er her: Webshop > Tilvalgstyper

2. I dette eksempel er der endnu ikke oprettet nogen tilvalgstyper. Hvis dette havde været tilfældet, ville de oprettede tilvalgstyper være listet her.

3. Tryk på Opret ny tilvalgstype for at komme til nedenstående side.

Type: Her skal du vælge, hvilken slags tilvalgstype der skal oprettes. Nedenfor er de fire muligheder beskrevet.

• Afkrydsningsbokse: Enkeltbokse med hver deres valgmulighed. Kunden afkrydser sine tilvalg og har mulighed for at afkrydse flere bokse.

• Dropdown: En dropdown menu der lister alle muligheder, hvorfra kunden kan tager sit valg.

• Enkeltvalgsbokse: Det samme som afkrydsningsbokse. Kunden kan dog kun vælge én af mulighederne.

• Tekstfelt: Kunden skriver sit tilvalg per tekst. Hvilket kan bruges, hvis der f.eks. skal broderes tekst på en t-shirt.

Titel: Her skrives titlen på tilvalgstypen. Denne titel er også synlig for kunderne.

Hjælpe tekst: En kort tekst der hjælper kunden til at forstå sine muligheder

4. Når alt ovenstående er udfyldt, trykker du på Opret og herefter på Tilbage for at komme tilbage til tilvalgsoversigten.

5. Du kan nu se din oversigt med den nye tilvalgstype.

6. Indsæt nu de data for tilvalgstypen, som kunderne kan vælge imellem. Tryk på -knappen udfor den pågældende tilvalgstype for at tilføje informationerne.

7. Du kommer nu ind på nedenstående side.

Titel: Her indtastes titlen på den data, som kunden skal have mulighed for at vælge.

Tillægspris: Her skriver du prisen for det specifikke tilvalg. Skal tilvalget være gratis skriver du 0.

8. Tryk på Opret hvorefter du får mulighed for at oprette endnu flere tilvalgsdata.

9. Når du har oprettet de ønskede tilvalg, trykker du Tilbage for at komme til oversigtssiden igen.

10. Som du kan se, er dine data kommet ind i oversigten, hvor du har et fuldt overblik over alle dine tilvalgstyper og deres tilhørende tilvalgsdata.

I næste afsnit vil vi vise dig, hvordan du kobler en tilvalgstype sammen med et produkt, så kunderne kan benytte det på din webshop.