Opret udvidet produktdata

Du er her: Webshop > Udvidet produktdata > Opret ny produktdata

1. Under fanen Webshop vælger du Udvidet produktdata. Herefter kommer du frem til nedenstående side.

2. Tryk på Opret ny produktdata for at komme til nedenstående side.

3. I Type skal du vælge den form, du vil bruge til at indtaste/vælge dine produktdata på varen.

Afkrydsningsbokse: Tillader dig at tilvælge flere udvidet produktdata til dit produkt, som skal vises på webshoppen.

Dropdown: Giver dig mulighed for at tilvælge én udvidet produktdata til dit produkt, som skal vises på webshoppen.

Tekstfelt: Bruger du et tekstfelt, kan du skrive noget unikt for hver vare.

OBS! Vælger du at bruge "Tekstfelt", kan det ikke benyttes i et varefilter.

3. I dette eksempel oprettes et produktdata med titlen ”Stof fabrikat”, som vi vil bruge på vores Polo t-shirt. I Type vælger vi ”Dropdown”, hvilket giver mening, da én T-shirt kun har ét fabrikat. Til sidst skal du trykke Opret for at færdiggøre oprettelsen for denne udvidede produktdata.

4. Du kan herefter se den udvidede produktdata i oversigten.

5. Som du kan se, indeholder ”Stof fabrikat” endnu ikke nogen data. For at oprette data, skal du trykke på .

6. Her skal du udfylde en ”Titel” til dine data. I dette eksempel oprettes først data med titlen ”Bomuld” og dernæst en anden data med titlen ”Uld”. Når dine titler er oprettet, går du tilbage til oversigten.

7. I oversigten vises nu den oprettede udvidede produktdata med de tilhørende data. I næste afsnit forklares, hvorledes disse data kobles sammen med et produkt.

Bemærk: Hvis du opretter en kategori med udvidet produktdata, hvor alle værdierne er numeriske, f.eks. en årgang på en vin, så er det muligt at indtaste "-" ved de varer, der ikke har en årgang. De vil derfor ikke blive taget med, hvis du vælger at anvende "Slider" i varefiltret. Du kan læse mere om slider og varefilter her