Tilføj udvidet produktdata til vare

Du er her: Webshop > Produktkatalog > Vælg produkt og klik redigér > Udvidet produktdata

For at koble en udvidet produktdata på et produkt, skal du først finde varen i dit produktkatalog.

1. Under fanebladet Udvidet produktdata finder du det punkt, hvor din udvidet produktdata står listet.

2. I dropdownmenuen kan vi se vores valgmuligheder, som er ”bomuld” og ”Uld”. Til denne vare vælger vi ”Bomuld”.

3. Tryk på Gem for at færdiggøre sammenkoblingen. Kunderne kan nu se den udvidede produktdata på webshoppen. Se eksempel nedenfor.