Oprettelse af produktrabatgrupper og kunderabatgrupper

Du er her: Webshop > Rabatgrupper

Processen for oprettelse af produktrabatgrupper og kunderabatgrupper er ens, den nedenstående guide vil derfor kun gennemgå en af siderne.

1. Vælg f.eks. Produktrabatgrupper. Her har du en oversigt over dine nuværende produktrabatgrupper.

2. Klik Opret ny rabatgruppe.

3. Indtast en sigende titel for gruppen og klik Opret. Se billedet herunder.

4. Rabatgruppen er nu oprettet. Klik Tilbage. Du kan herefter sin din nye rabatgruppe ude i oversigten.

Hvis du vil læse hvordan du tilføjer produkter til din produktrabatgruppe så klik HER.

Hvis du derimod vil lære mere om hvordan du tilføjer en kunde til din kunderabatgruppe så klik HER.

Bemærk: En kunde kun kan være i én kunderabatgruppe af gangen og ligeså kan et produkt kun være i én produktrabatgruppe af gangen.