5.1. Brugere

Du er her: Moduler > Brugere

Modulet brugere indeholder en oversigt over de kunder, der er tilknyttet din webløsning. Dette kan både være Kunder (B2C), B2B kunder eller nyhedsbrevstilmeldte brugere. Modulet Brugere er en central del af webshoppen, især hvis du ønsker at benytte brugerlogin på websitet.

Nedenfor ser du en oversigt over de brugergrupper, der er oprettet som standard i systemet. Disse brugergrupper dækker de flestes behov, men du har naturligvis mulighed for at lave dine egne, såfremt du har behov for dette.

• Kunder: omfatter brugere, som opretter en konto på websitet.

• Kunder B2B: omfatter brugere, som ansøger om login på websitet.

• Kun nyhedsbrev tilmeldte: omfatter brugere, som kun ønsker at være tilmeldt nyhedsbrev via websitet (intet login).

• Mærker og producenter (webshop): Omfatter mærker/producenter, der er inkluderet i produktkataloget.

I de næste afsnit kan du se, hvordan du opretter en bruger, og hvordan du kan lave dine egne brugergrupper.

Læs mere:

5.1.1. Opret bruger

5.1.2. Brugergrupper