Sociale Medier

Du er her: Moduler > Sociale Medier

SmartWeb har gjort det nemt for dig at bruge de sociale medier på din webløsning. Opsætningen klares med få klik, så besværlig programmering er sprunget over. Samtidig åbner modulet op for Smarty-koder, som kan benyttes i Design Manageren.

Du behøver ikke at have din egen personlige profil på et socialt medie for at benytte integrationen. Så det er bare med at komme igang og udnytte det enorme potentiale, de sociale medier besidder.

Er det ikke dette du ser på din skærm? Klik her

Læs mere:

5.9.1. Opsætning af Facebook

5.9.2. Opsætning af Twitter

5.9.3. Opsætning af Goggle+

5.9.4. Opsætning af Instagram