Synes godt om knap

Du er her: Moduler > Sociale Medier > Facebook

Synes godt om-knappen gør det muligt for besøgende at klikke ”Synes godt om” (Like) på dine produkter og blogindlæg i din webløsning. Ved klik på knappen vil kunden like produktet og det vil tælle op med likes.

Nedenstående skærmbillede viser opsætningen for ”Synes godt om”-knappen.

Facebook:  Ved at aktivere denne bliver muligt at klikke ”Synes godt om” på dine produkter, blogindlæg mv. Når der trykkes "Synes godt om" vil det tælle op med likes.

Det er ikke nødvendigt at have en facebookside for at aktivere dette. Så "Facebook Page URL" er ikke nødvendig at udfylde)

Tryk Gem

På dit varekort i fanen "Social media" vil der nu være en "Synes godt om" knap.

Er det ikke det du ser på din skærm? Klik her.