Synes godt om boks

Du er her: Moduler > Sociale Medier > Facebook

Synes godt om-boksen giver besøgende mulighed for at klikke ”Synes godt om” og samtidig se, hvilke af deres venner der også "Synes godt om" denne side. Den giver samtidig et samlet tal for, hvor mange der har klikket ”Synes godt om” på din webshop/website.

De 2 felter er beskrevet nedenfor.

Facebook: Her aktiveres eller deaktiveres funktionen.

Facebook Page URL: Hvis du i forvejen har en Facebookside, kan du her angive dennes URL adresse. Derved kobles din webløsning og Facebooksiden sammen, så webshoppens "Synes godt om" også kommer ind på din Facebook side. Det er selvfølgelig nødvendigt med en Facebook side og adressen skal udfyldes.

Herefter kan du under fanebladet "Struktur" i "ret design" vælge hvilken kolonne boksen skal være i. Se mere her ...

Er det ikke det du ser på din skærm? Klik her.