Opsætning af Twitter

Du er her: Moduler > Sociale Medier > Twitter

Som med Facebook er SmartWeb også integreret med Twitter. Twitter bruges af profesionelle og private til at sende 140 karakter lange beskeder til omverdenen. For dit website eller virksomhed kan det betyde øget synlighed.

Læs mere om Twitter på www.twitter.com.

Nedenstående eksempel viser opsætningen af Twitter.

Twitter: Her skal du krydse af for at aktivere Twitter på din webløsning.

Twitter Page URL: Her skal du skrive adressen til din twitterprofil.

Tryk Gem og Twitter vil nu være aktiv på din webløsning.

Er det ikke det du ser på din skærm? Klik her.