Opsætning af Goggle+

Du er her: Moduler > Sociale Medier > Google

Google+ er et tiltag, hvor brugere af Googles søgemaskine "inviteres" til at validere søgeresultaterne. Samtidig åbner Google op for et socialt element, hvor brugere med Google konto kan se hinandens anbefalinger. For din webløsning kan Google+ give en bedre placering på Google samt muligheden for at udnytte anbefalingerne, som bliver lavet af brugere med Google konto.

Læs mere om Google+ på https://plus.google.com/about.

Nedenstående eksempel viser opsætningen af Google+.

De enkelte felter er beskrevet nedenfor.

Google: Her aktiveres eller deaktiveres Google integrationen.

Google+ Page URL: Adressen til din Google+ side..

Google+ Author URL: Forfatter URL er adressen til din personlige Google+ profil.

(Author URL er ikke nødvendig for at aktivere Google+ og kan derfor udelades)

Er det ikke det du ser på din skærm? Klik her.