5.1.2. Brugergrupper

Du er her: Moduler > Brugere > Brugergrupper

Alle dine brugere skal inddeles i forskellige brugergrupper, så du kan holde styr på brugertyperne. Nedenfor vises guiden til, hvordan du opretter en brugergruppe og tilføjer brugere til denne.

1. Under Moduler > Brugergrupper finder du en oversigt over dine oprettede brugergrupper. Du kan se gruppernes navn, ID samt antal brugere. Ønsker du at redigere en gruppe, trykker du på  ud for denne. Ønsker du at se alle brugere i gruppen, trykker du på .

2. Tryk på Opret brugergruppe øverst i højre hjørne for at oprette en ny brugergruppe.

3. Du skal herefter udfylde følgende:

• Type: Vælg om den pågældende gruppe skal være en hovedgruppe eller undergruppe til en anden gruppe.

• Titel: Angiv en sigende titel for brugergruppen, så du ikke kommer i tvivl om indholdet af gruppen.

• Beskrivelse: Her kan du skrive en kort beskrivelse af brugergruppen. Dette er ikke obligatorisk.

4. Efter at have udfyldt ovenstående informationer, trykker du på Opret

5. Du har nu oprettet en ny brugergruppe.