Udsend Nyhedsbrev

Du er her: Moduler > Nyhedsbrev > Kladder

Du har nu oprettet et nyhedsbrev og testet, at det ser ud, som det skal. Næste skridt er at sende det til dine nyhedsbrevstilmeldte brugere.

1. Gå til Kladder. Her kan du se alle oprettede nyhedsbreve.

2. Tryk på knappen, for at sende det pågældende nyhedsbrev.

3. Du kommer nu til nedenstående side.

4. I dropdownmenuen Send nyhedsbrev til vælger du brugergruppe, da dette giver dig mulighed for at udsende nyhedsbrevet til alle de brugere, der har tilmeldt sig dit nyhedsbrev på én gang.

5. Når du har trykket på Brugergruppe, kommer du til nedenstående side.

6. Vælg den ønskede brugergruppe. I dette tilfælde er det ”kun nyhedsbrevstilmeldte”.

7. Tryk på Send.

8. Du vil nu kunne se en lille meddelelse, der viser, hvor mange modtagere nyhedsbrevet er sendt til.

OBS! Du kan sende, til ALLE brugergrupper du vil, MEN der bliver kun sendt til de brugere, der har accepteret at modtage nyhedsbrev.