5.2.3. Sendte nyhedsbreve

Du er her: Moduler > Nyhedsbreve > Sendte nyhedsbreve

I SmartWeb kan du finde en oversigt over tidligere afsendte nyhedsbreve. Dette gør du under Sendte nyhedsbreve. Her får du en samlet oversigt over alle afsendte nyhedsbreve, som viser modtager, afsendelsesdato og antallet af modtagere. Nedenfor kan du se et eksempel på oversigten.

Her kan du se de to nyhedsbreve, der er afsendt fra denne webløsning. Som du kan se, er der afsendt ét nyhedsbrev til brugergruppen ”kun nyhedsbrev tilmeldte” og et andet nyhedsbrev til én enkelt bruger.

Ønsker du at genbruge et af de foregående nyhedsbreve, trykker du på knappen, hvorefter du kan redigere nyhedsbrevet og afsende det igen.