5.3.2. Opret sms

Du er her: Moduler > Nyheds SMS > Opret SMS

1. Du kan oprette en SMS ved at klikke på Opret SMS.

2. I feltet Afsender vælger du et afsendernavn eller et afsendernummer.

3. Indtast derefter teksten til beskeden i det hvide felt på telefonen. Bemærk, at du hele tiden kan holde øje med, hvor mange tegn din SMS fylder. Vi anbefaler, at du skriver en kort og præcis besked. Beskeden kan henvise til din hjemmeside, hvis du ønsker, at modtagerne skal læse mere.

4. Klik på Opret-knappen, når du har indtastet SMS beskedens indhold.