5.3.3. Sendte sms’er

Du er her: Moduler > Nyheds SMS > Sendte SMS'er

Når du klikker på Sendte SMS'er, kan du se en liste, med alle de SMS’er du tidligere har sendt. Sendte SMS'er kan betragtes som en historik, der angiver, hvilke SMS-beskeder der er afsendt. Du kan således ikke slette eller redigere en SMS, der allerede er afsendt.

Til gengæld kan du hurtigt genoprette en SMS, som du tidligere har afsendt. For at genoprette klikker du blot på -knappen.

Når du klikker på Genopret, bliver du i princippet ledt over til Opret SMS, hvor felterne er udfyldt på forhånd med information fra den tidligere sms.