5.4. Eksport

Du er her: Moduler > Eksport

Med denne funktion kan du eksportere (gemme) informationer fra SmartWeb i en fil på din egen computer. Med programmer som Excel er det muligt at redigere de eksporterede data, hvorefter de kan importeres tilbage til SmartWeb igen via Import.

Hvis du ønsker at slette indhold i tekst felter (alle der er sprog / sites afhængige), kan det gøres ved at indtaste "DELETED" som værdi i importen for feltet. Det hjælper ikke blot at tømme feltet helt (sikkerhedsforanstaltning). Dette gælder for alle import / eksport formater.

Eksporten foregår i 3 trin, som vil blive gennemgået nedenfor.

1) Data & format

I første trin vælges mellem følgende datatyper (Klik for at læse mere om formatet).

Samt nedenstående format:

• XML
  • CSV

Klik herefter på Næste.

2) Felter & filtrering

Her skal du først vælge de felter, du vil eksportere. Du kan vælge at eksportere alle eller kun udvalgte felter. Specielle eksportformater kan gemmes i det efterfølgende trin og vælges som skabelon. Skabeloner er gode at benytte, hvis du kun vil redigere udvalgte felter på f.eks. produkter.

Herefter kan du vælge, om du vil tilføje en filtrering. F.eks. er det muligt for ordrer at vælge kun udvalgte ordrenumre, en periode eller efter ordrestatus. Filtrering er god at benytte, hvis du kun ønsker at eksportere et udsnit af dine data.

Klik herefter på  Næste.

3) Download

Klik på Download for at generere eksport-filen, som enten åbnes eller gemmes på din computer efterfølgende.

Samtidig er det muligt at gemme skabelonen til senere brug ved at indtaste et navn og klikke Download.

Note: SmartWeb tager en sikkerhedskopi af din webløsning hver nat.

Læs mere:

5.4.1. Produkter og varianter

5.4.2. Prislinier

5.4.3. Rabatlinier

5.4.4. Produktkategorier

5.4.5. Ordrer

5.4.6. Varianttyper

5.4.7. Variantdata

5.4.8. Rabatkoder

5.4.9. Produktrabatgrupper

5.4.10. Kunderabatgrupper

5.4.11. Sider

5.4.12. Brugere

5.4.13. Brugergrupper

5.4.14. SEO Redirects