5.5. Import

Du er her: Moduler > Import

Med denne funktion kan du importere (gemme) informationer fra en eksportfil (CSV eller XML) til din webshop.

Hvis du ønsker at slette indhold i tekst felter (alle der er sprog / sites afhængige), kan det gøres ved at indtaste "DELETED" som værdi i importen for feltet. Det hjælper ikke blot at tømme feltet helt (sikkerhedsforanstaltning). Dette gælder for alle import / eksport formater.

Note: SmartWeb tager en sikkerhedskopi af din webløsning hver nat.

Du kan læse mere om dine muligheder herunder:

Læs mere:

5.5.1. Import af data

5.5.2. Import fra eksterne systemer