5.5.1. Import af data

Du er her: Moduler > Import

Hvis du tidligere har eksporteret en fil fra SmartWeb, vil nedenstående formater være mulige at importere tilbage igen. Klik for at læse mere om formatet.

Når du har eksporteret en fil, kan du rette i den, tilføje data og slette data. Det er muligt at tømme tekstfelterne helt ved at skrive DELETED som det eneste i feltet. Dermed slettes teksten i feltet helt.

Find den fil du ønsker at importere (CSV eller XML) og klik på "Importer". Det er muligt både at tilføje og slette emner via importen, så det er en god ide at have en backup af en eksportfil, så du altid kan gå tilbage.

CSV filer skal være i ISO-8859-1 tegnsæt.
XML filer skal være i UTF-8 tegnsæt.