5.5.2. Import fra eksterne systemer

Du er her: Moduler > Import

Her kan du importere en eksportfil fra en anden webshop: Dandomain eller standard osCommerce. Det eneste du skal gøre er at vælge filen (CSV, XML eller osCommerce database fil) og se om vores webshop kan genkende den. Hvis du ønsker at få overført billeder, skal du huske at klikke af i ”Overfør billeder” og indtaste adressen på din nuværende webshop.

Når du har eksporteret en fil fra at andet system, kan du, hvis nødvendigt, rette i den, tilføje data og slette data inden den importeres ind i systemet. Det er muligt at tømme tekstfelterne helt ved at skrive DELETED som det eneste i feltet. Dermed slettes teksten i feltet helt.

Læs vores guide om flytning af webshop

Hvis du har foretaget en forkert import, har du altid mulighed for at tømme dine produkter mv. Læs mere herom under Kontrolpanel > Shop indstillinger