5.6. Søgninger

Du er her: Moduler > Søgninger

Det anbefales at have en søgefunktion på din webløsning, uanset om du har en webshop eller en ganske almindelig hjemmeside. Det gør det nemmere for brugeren at finde det, de skal bruge på din webløsning.

Under Søgninger kan du få et overblik over, hvad brugerne søger efter på din webløsning.

Nedenstående skærmbillede viser en status for de søgninger, der er foretaget på en webshop.

Listen viser, hvad der er blevet søgt efter samt antallet af viste resultater. F.eks. kan du se, at ordet ”tshirts” ikke gav nogen resultater, mens ”t-shirts” gav ét resultat. Det kunne derfor være en fordel at tilføje søgeordet ”tshirts” under produkter, så kunderne også finder produktet på dette søgeord.