Google Sitemaps

Du er her: Moduler > Integrationer

Google Sitemaps funktionen sikrer at Googles søgemaskine finder og registrerer alle siderne på din webshop.

1. Det muligt at hente et automatisk sitemap fra Google via Google Sitemaps. Du kan aktivere denne funktion under Integrationer.

2. Som vist ovenfor, skal du blot sætte flueben i Google Sitemap og trykke Gem. Herefter kommer nedenstående skærmbillede frem.

3. Her listes en URL adresse for hvert sproglag/site, du har på din løsning. Disse adresser skal herefter indsættes i dit Google Webmaster Tools. På denne måde får Google infomationer om hele din sidestruktur på webløsning.

4. Vælg Crawl > Sitemaps i Google Sitemaps

5. Tryk på  for at indtaste den URL, du har fået fra SmartWeb. Google Webmaster Tools vil herefter læse denne igennem og registrere dit sitemap korrekt.