5.8. MailLink

Du er her: Moduler > Nyhedsbrev > Maillink

Med MailLink har du mulighed for at koble SmartWeb med en e-mail-Marketing Platform

Vælg mellem fire forskellige eksterne platforme: MailMarketing, MailChimp, LoyaltyManager eller MailPlatform. MailLink synkroniserer alle dine kundeinformationer med den pågældende platform. Synkroniseringen sker automatisk hver time, så du kan være sikker på, at alle dine brugere kommer med over.

OBS: Du skal først starte et abonnement hos enten MailMarketing, MailChimp, LoyaltyManager eller MailPlatform.

Med Interessegrupper kan du kategorisere dine brugere efter interesser, så du på den måde kan ramme dine brugere mere specifikt og målrettet i din markedsføring. Interessegrupperne kan f.eks. bruges til at kategorisere kunderne i interessegrupper når de tilmelder sig din nyhedsmail. Billedet nedenfor viser hvordan kunden kan vælge mellem tre interessegrupper (Familieliv, Sport og Friluftsliv), når han tilmelder sig nyhedsmailen.

Vær opmærksom på, at for at gøre interessegrupperne synlige på din "Nyhedstilmelding", så skal du vælge brugergruppen "Kun nyhedsbrev tilmeldte" (ikke kunder). Læs mere om hvordan det fungerer med de forskellige platforme nedenfor.

Læs mere:

5.8.1. Opsætning af MailMarketing

5.8.2. Opsætning af MailChimp

5.8.3. Opsætning af MailPlatform