Opsætning af MailMarketing

Du er her: Moduler > Nyhedsbrev > MailLink

I dette afsnit gennemgår vi opsætningen af MailMarketing via MailLink.

1. Klik på Maillink, for at komme til nedenstående side.

2. De to felter udfyldes med oplysninger omkring din MailMarketing-konto.
Det første felt, Udbyder-brugernavn, er det samme brugernavn, som bruges til at logge på MailMarketing-kontrolpanelet på http://mailmarketing.nu.

3. Det sidste felt, Udbyder-usertoken, er et specielt ID, som oplyses af MailMarketing. I stedet for direkte at bruge adgangskoden, er det nødvendigt at indtaste dette ID for at aktivere integrationen mellem SmartWeb og MailMarketing.

4. Når disse oplysninger er indtastet, skal du klikke på Gem, hvorefter integrationen bliver aktiveret automatisk.

Læs mere:

5.8.1.1. Kontrolpanel

5.8.1.2. Interessegrupper

5.8.1.3. Interessegrupper og produkter

5.8.1.4. Synkronisering