Interessegrupper

Du er her: Moduler > Nyhedsbrev > MailLink > Interessegrupper

Med Interessegrupper kan du kategorisere dine kunder efter interesser. Det kan være dine kunder er opdelt i tre grupper, som eksempelvis interesserer sig for henholdsvis familieliv, sport og friluftsliv. Nedenstående billede viser hvordan interessegrupperne bliver vist, i bunden, når kunder tilmelder sig din nyhedsmail.

Det samme kan gøres gældende når en kunde opretter en bruger på din webshop.

Interessegrupperne ser således ud i administrationspanelet:

Til hver brugergruppe kan der oprettes et antal interessegrupper, som vil blive synlige for de besøgende på hjemmesiden, når de i dette eksempel tilmelder sig et nyhedsbrev.

Med knappen "Opret interessegruppe" kan du oprette flere interessegrupper. Du kan omdøbe og/eller slette grupper ved at klikke på "rediger felt" i højre siden på den pågældende interessegruppe.

LÆS MERE om hvordan du tilknytter produkter til de enkelte interessegrupper.