Opsætning af MailChimp

Du er her: Moduler > Nyhedsbrev > MailLink > MailChimp

I dette afsnit gennemgår vi, hvordan man opsætter sin MailChimp via Maillink, så systemet automatisk synkroniserer dine brugere med MailChimp.

Nedenfor ses et billede af forsiden på MailLink, når du har valgt MailChimp.

1. For at komme igang med opsætningen, skal du trykke på Aktiver. Herefter kommer du til nedenstående side.

2. Indtast dit Username og Password og tryk Connect. Når dette er gjort, skal du logge dig ind i SmartWeb igen, hvorefter forbindelsen mellem MailChimp og SmartWeb er opsat.

3. Gå tilbage til MailLink, hvor der nu er kommet flere faneblade at vælge imellem.

I de næste afsnit vil vi gennemgå hver af disse faneblade samt deres funktionalitet.

Læs mere:

5.8.2.1. Kontrolpanel

5.8.2.2. Interessegrupper

5.8.2.3. Interessegrupper og produkter

5.8.2.4. Liste link