5.8.3. Opsætning af MailPlatform

Du er her: Moduler > MailLink

I dette afsnit gennemgår vi opsætningen af MailPlatform via MailLink.

1. Klik på Maillink for at komme til nedenstående side.

2. De to felter udfyldes med oplysninger omkring din MailPlatform-konto.
Det første felt, Udbyder-brugernavn, er det samme brugernavn, som bruges til at logge på MailPlatform-kontrolpanelet.

3. Det sidste felt, Udbyder-usertoken, er et specielt ID, som oplyses af MailPlatform. I stedet for direkte at bruge adgangskoden, er det nødvendigt at indtaste dette ID for at aktivere integrationen mellem SmartWeb og MailPlatform.

4. Når disse oplysninger er indtastet, skal du klikke på Gem, hvorefter integrationen bliver aktiveret automatisk.

Brugere bliver oprettet i en liste i Mailplatform, der svarer til deres brugergruppe i SmartWeb. Listen får som udgangspunkt samme titel. Nøglen er deres e-mail-adresse.

Læs mere:

5.8.3.1. Kontrolpanel

5.8.3.2. Interessegrupper

5.8.3.3. Interessegrupper og produkter

5.8.3.4. Synkronisering