5.8.3.2. Interessegrupper

Du er her: Moduler > Nyhedsbrev > MailLink > MailPlatform > Interessegrupper

Med Interessegrupper kan du kategorisere dine kunder efter interesser. Det kan være dine kunder er opdelt i tre grupper, som eksempelvis interesserer sig for henholdsvis familieliv, sport og friluftsliv. Nedenstående billede viser hvordan interessegrupperne bliver vist, i bunden, når kunder tilmelder sig din nyhedsmail.

Det samme kan gøres gældende når en kunde opretter en bruger på din webshop.

Interessegrupperne ser således ud i administrationspanelet:

1) Til hver brugergruppe kan der oprettes et antal interessegrupper, som de besøgende på hjemmesiden kan vælge imellem, når de tilmelder sig et nyhedsbrev.

2) Når en eller flere interessegrupper er oprettet, vil de figurere på denne liste. Du kan omdøbe og/eller slette grupper ved at klikke på "rediger felt" den pågældende interessegruppe.

3) Når du har oprettet Interessegrupperne, kan du ramme dine brugere mere specifikt og målrettet i din markedsføring.

LÆS MERE om hvordan du tilknytter produkter til de enkelte interessegrupper.