Redigering af sites

Du er her: Kontrolpanel > Generelt > Sprog og Domæner

1. Under Sprog og domæner finder du den nedenstående side.

2. I listen kan du se de sites, der er oprettet på webløsningen. Fra start vil du kunne finde et site med titlen "Standard" med dansk sproglag, som vist ovenfor. Ønsker du at ændre i dette standardsite, skal du trykke på rediger.png-knappen for at komme til nedenstående side.

3. Her ses indstillingerne for sitet.

Titel: Her skrives titlen på sitet. Hvis der f.eks. er tale om en webshop med herre- og dametøj, kunne denne storefront kaldes "HERRER".

Sortering: Her vælges den placering du ønsker at titlen skal have på den samlede listede af titler under det samme site.

4. Tryk Gem, og alle ændringer er nu trådt i kraft.

Er dette ikke hvad du ser på din skærm? Klik her