Opret nyt site

Du er her: Kontrolpanel > Generelt > Sprog og Domæner > Sites > Opret et nyt site

Du kan i nedenstående guide, se hvordan du opretter et nyt site på din webshop.

1. Tryk på opretnytsiteknap.png-knappen  for at komme til nedenstående side.

2. Angiv titlen på det site, du er ved at oprette.

3. Når dette er udfyldt, trykker du på Gem.

5. Nu er to sites oprettet; HERRER og DAMER. Herrersitet har, som vist, et sproglag samt et domæne tilknyttet, hvilket vil sige, at din hjemmeside peger direkte ind på HERRERsitet. DAMER har intet domæne eller sprog tilknyttet, og det vil derfor ikke være muligt for eventuelle kunder at komme derind.

6. Tryk på plusknap.png-knappen ud for DAMER for at tilføje sproglag samt domæne.

7. Du skal nu udfylde nedenstående felter. Bemærk, at de felter der er markeret med en stjerne i administrationen skal udfyldes.

• Site: Angiv hvilket site dette sproglag tilhører.

• Sprogpakke: Vælg mellem de sprogpakker, der allerede er integreret i SmartWeb.

• Titel: Angiv en titel for dette sproglag.

• Status: Angiv om dette sproglag skal være aktivt eller ej. Er du ved at lave dit eget sproglag, er det det en god idé at lade denne være inaktiv, indtil det er klar.

• Knyt til originalsprog: Angiv om sproglaget skal være en kopi af originalsproget, der bliver brugt på webløsningen.

• Valuta: Angiv hvilken valuta der skal bruges på sproglaget.

• Sekundær valuta: Angiv en sekundær valuta, der kan give kunderne mulighed for selv at vælge, hvilken valuta de vil bruge.

• Domæne: Angiv hvilket domæne, sproglaget skal være på. Er HERRER eksempelvis på domænet herrer.shop.dk, ville det ideelle være, at DAMER var på damer.shop.dk.

• Indekser på søgemaskiner: Angiv om sproglaget skal indekseres af søgemaskinerne. Det anbefales ikke at indeksere kopierede sproglag, eller sproglag der er knyttet til originalsprog, da det skaber dublikeret indhold.

7. Når alt ovenstående er udfyldt, skal du klikke på Opret, og du har er nu oprettet et nyt sproglag for sitet DAMER. Derefter vil oversigten se ud som nedenstående.

Som det fremgår af eksemplet, indeholder webløsningen nu følgende:

Nu er de to sites oprettet og klar til, at der kan tilføjes produkter, produktkategorier og sider.

Er dette ikke hvad du ser på din skærm? Klik her