Tilføj elementer til sites

Du er her: Sidetræet

Efter oprettelse af de ønskede sites og sproglag, er det tid til at tilføje de elementer, der skal være tilgængelig fra de forskellige sites. I nedenstående eksempel tilføjes en specifik side til et site, så den kun er synligt på dette specifikke site og ingen andre.

1. For at tildele en side til et specifikt site, skal sidens indstillinger ændres. Dette gøres ved at højreklikke på den ønskede side og trykke Sidedata.

2. Du vil herefter komme til nedenstående side.

3. Her kan du knytte siden til et specifikt site. I dette eksempel markeres HERRER – Dansk. Herefter skal du trykke Gem, og siden er synlig på HERRER sitet. Det samme går igen med alle andre elementer som eksempelvis mapper, produkter og produktkategorier. De har allesammen en indstilling, der viser, hvilket sproglag og site de skal tilhøre.

4. Du kan også se de specifikke mapper og sider til hver enkelt site i SmartWeb sidetræet. Vælg det site du ønsker at se mapper og sider for i drop-menuen øverst i sidetræet, som vist nedenfor.