6.1.5. Administrative brugere

Du er her: Kontrolpanel > Generelt > Administrative brugere

En "Administrativ bruger" kan udføre forskellige handlinger i SmartWebsystemet. En webløsning kan have flere administrative brugere, som hver har deres begrænsede område. F.eks. kan du have en administrativ bruger, som KUN kan oprette nye sider og tilføje tekst, og samtidig have en anden bruger, der kun har adgang til varer og ordrer. Du kan selv definere den adgang, de forskellige administrative brugere skal have.

Nedenstående guide viser dig, hvordan du kan oprette og redigere en administrativ bruger.

1. Under Administrative brugere har du en oversigt over dine nuværende brugere.

2. Tryk herefter på Opret administrator bruger for at komme til nedenstående side.

3. I listen skal du som minimum udfylde felterne med *-tegn. Når det er gjort, kan du tilføje rettigheder til den enkelte administrative bruger. Dette gøres ved at afkrydse de funktioner, som den pågældende bruger skal have adgang til.

4. Tryk Opret og den nye adminstrative bruger kan logge ind i systemet og bruge de funktioner, som du netop har givet adgang til.