Opret nyt sprog

Du er her: Kontrolpanel > Sprog & Domæne > Sites > Opret nyt sprog

Du kan i nedenstående guide, se hvordan du opretter et nyt sproglag på din webshop.

1. Tryk på Opret nyt sprog knappen i højre siden, som vist nedenfor.

2. Du skal nu udfylde felterne i nedenstående side.

• Site: Angiv hvilket site dette sproglag tilhører

• Sprogpakke: Vælg mellem de sprogpakker, der allerede er integreret i SmartWeb

• Titel: Angiv en titel for dette sproglag

• Status: Angiv om dette sproglag skal være aktiv eller ej. Er du ved at lave dit eget sproglag, er det en god idé at lade denne være inaktiv, indtil det er klar.

• Domæne: Angiv hvilket domæne, sproglaget skal være på.

• Indeksering på søgemaskine: Angiv om sproglaget skal indekseres af søgemaskinerne. Det anbefales ikke at indeksere kopierede sproglag, eller sproglag der er knyttet til originalsprog, da det skaber dublikeret indhold

• Sortering: Vælg den rækkefølge dine sproglag skal vises i.

3. Når du har udfyldt det ovenstående skal du klikke på Opret, og du har nu oprettet et nyt sproglag.