6.1.3.3. Domæner

Du er her: Kontrolpanel > Generelt > Sprog og domæner

Når du køber et domæne, så køber du retten til at bruge domænet samt eventuelle subdomæner.

Domæner generelt

Et domæne er adressen (URL) som kunderne skal bruge til at tilgå din webløsning på internettet. Domænet fremstår i adressefeltet i browseren, som vist nedenfor. Du kan selv vælge, om dit domæne skal være med eller uden ”www”.

Subdomæner

Et domæne kan have mange forskellige sub-domæner, gratis. Eksempelvis:

• shop.ditdomæne.dk
  • sverige.ditdomæne.dk
  • norge.ditdomæne.dk

Generelt om domæner hos SmartWeb

Med SmartWeb er det nemt at tilføje de domæner du ønsker på din webløsning. Har du et CMS eller Webshop abonnement hos os, tilbyder vi dig samtidig e-mail. Læs mere herom i artiklerne nedenfor.

Læs mere:

Køb domæne

Peg domæne

Flyt domæne

Tilføj e-mail til domæne

Flyt domæne fra one.com