6.1.6. E-mail skabeloner

Du er her: Kontrolpanel > Generelt > E-mail skabeloner

Menupunktet E-mail skabeloner viser alle dine skabeloner, som du f.eks. har oprettet til dit nyhedsbrev. Der er en standardskabelon, som findes i alle SmartWebløsninger. Standardskabelonen benyttes til standardudsending via websitet, som f.eks. ”Opret bruger”, ”Ordrebekræftelse” mv.
Standardskabelonen kan ikke slettes, men den kan ændres, hvis du ønsker dette.

Alle skabeloner opsættes i HTML koder, og ønsker du eksempelvis at oprette en ny skabelon, kræver det, at du har en grundlæggende viden indenfor HTML.

For at gøre det let for dig at opsætte din egen skabelon, har vi listet en række prædefinerede koder, der alle har en specifik funktion. Disse koder er listet nedenfor.

Kode Forklaring

DEAR Indsætter ”Kære”, dette kan ændres i sprogfilen

MAIL_EMNE Indsætter det emne du har indtastet for mailen

MAIL_MODTAGER Indsætter automatisk modtagerens navn således, at hvis man sender til en gruppe, vil denne kode automatisk sætte navn på alle mails.

MAIL_INDHOLD Her kommer det indhold, du indtaster i indholdet.

FIRMA_DATA_WWW Her vil adressen på webløsningen komme frem (uden http://www)

FIRMA_DATA_LOGO Her fremkommer det logo, du har valgt i din Design Manager til at være MAIL logo.