6.1.7. SMS opsætning

Du er her: Kontrolpanel > Generelt > SMS opsætning

Før du kan sende SMS'er til dine kunder, skal du oprette en gateway der kan afsende dem for dig. I SmartWeb-systemet kan du vælge mellem en gateway fra Wannafind eller Cool SMS. Når du har fået en gateway ved en af disse virksomheder, skal du registrere det i SmartWeb systemet. Nedenstående guide viser dig hvordan.

1. Gå ind i SMS opsætning.

2. Her skal du udfylde alle felterne. Disse bliver forklaret herunder:

• SMS Gateway - Her skal du vælge den virksomhed du har valgt at bestille din gateway hos.
  • Brugernavn - Her skal du indsætte det brugernavn du har fået fra Wannafind eller Cool SMS.
  • Adgangskode - Her skal du indsætte den adgangskode du har fået fra Wannafind eller Cool SMS.
  • Afsender - Her skal du indtaste den afsender du ønsker sms'en skal komme fra. Dette kan være et nummer såvel som dit firmanavn. Vi anbefaler dog, at du vælger at skrive navnet på din webløsning, så ved kunden med det samme, hvem SMS'en kommer fra.

3. Når du har udfyldt felterne skal du klikke Gem.

4. Du kan herefter sende SMS'er til dine kunder. Du kan læse mere om, hvordan du opretter beskeder under Nyheds SMS.