6.1.10. FTP konti

Her kan du tilføje en FTP konti adgang til SmartWeb. Denne funktion er henvendt dem, som gerne vil have direkte adgang til de filer som ligger i Filhåndteringen (upload_dir folderen). Denne mappe indeholder alle filer, bl.a. billeder og templates.

Nedenstående viser hvordan det ser ud når du opretter en FTP konti.

Opret FTP-konti:
En FTP konti består altid af følgende informationer:

• Brugernavn
  • Adgangskode (min. 8 tegn, store/små bogstaver og tal)
  • Server adresse

Det er muligt at have flere brugere.

Med disse 3 informationer, kan du koble på FTP'en.

Du kan koble op via FTP på følgende måde:

• Direkte via browseren: her indtaster du server-adressen i din browser, med ftp:// foran. Eksempelvis ftp://smartweb.dk, hvorefter du bliver bedt om at indtaste FTP brugernavn og adgangskode. Nedenstående billede viser en oversigt over filerne som ligger i Filhåndtering.
  • Gennem et FTP program: der findes mange forskellige, bl.a. FileZilla (https://filezilla-project.org/)