Shop indstillinger

Du er her: Kontrolpanel > Generelt > Indstillinger

I de kommende afsnit forklarer vi funktionerne under Indstillinger.

Hvis du har flere aktive sites i din løsning, har du mulighed for at køre med unikke indstillinger for hvert site.

Såfremt du ikke har lavet specifikke indstillinger for dine sites, vil de automatisk bruge de indstillinger, som er angivet under Standardindstillinger, som vist nedenfor.

Er dette ikke hvad du ser på din skærm? Klik her

Læs mere:

6.1.4.1. Generelt

6.1.4.2. Brugere

6.1.4.3. Produkter

6.1.4.4. Ordrer

6.2.1.5. Varefilter

6.2.1.6. Sites

6.1.4.7. Nulstilling