Generelt

Du er her: Kontrolpanel > Webshop > Indstillinger > Generelt

Du kan herunder udfylde og ændre de generelle indstillinger for din webshop. Guiden vil gennemå følgende områder:

Moduler

Bestilling i ét trin: Ønsker du, at dine kunder skal se hele udcheckningsproceduren på én enkelt side i stedet for, at den bliver delt over flere sider, skal du vælge Bestilling i ét trin. Hvis du ønsker at se, hvordan dette vil påvirke din webshop, inden du aktiverer dette, kan du tilføje "/bestilling/?onestep" efter dit domæne i browseren, og derved se, hvordan Bestilling i ét trin ser ud på din webshop. Du skal derfor indtaste http://www.minshop.dk/bestilling/?onestep. Bemærk at det røde skal ændres og tilpasses med dit eget domæne. Det nedenstående billede viser også hvordan Bestilling i ét trin ser ud.

Hvis du krydser Fyld hele siden af, vil dette få din checkout til at være mere brugervenlig, da den fjerner bokse, kolonner og andet fra siderne således, at der kun er selve check-out'et tilbage, som kunden kan koncentrere sig om. Dette får check-out til at se sådan her ud:

Ønskeliste: Giver dine kunder mulighed for at oprette og tilføje varer til en personlig ønskeliste. Andre brugere kan derefter søge i de oprettede ønskelister.  Læs mere om hvordan du integrerer en ønskeliste-funktion HER.

Rabatkoder: Gør det muligt for dine kunder at indtaste en rabatkode. Hvis du ikke bruger rabatkoder i din markedsføring, er der ingen grund til at have denne aktiveret. Du kan altid aktivere funktionen, hvis det bliver relevant.

Gaveindpakning: Her aktiverer eller deaktiverer du muligheden for gaveindpakning på din webshop.

Spam-tjek: Aktiverer en såkaldt captcha kode, som kunderne skal udfylde, før de kan sende en formular af sted. Det er en god ide at have denne slået til, da du hurtigt kan blive bombarderet med spam mails, hvis der ikke er nogen sikkerhed. Læs mere om spam-blokering HER.

Spam-blokering: Denne funktion gør e-mail adressen i webshoppens bund samt på kontaktformularer til et billede, så spamrobotter ikke kan læse adressen. Læs mere om spamblokering HER.

Cookies

Link til Cookie betingelser: Her skal du indsætte linket til din side med dine cookiebetingelser. Du kan læse mere om retningslinjer for cookies og vores anbefalinger her.

RSS

Under dette punkt kan du vælge, hvilke nyheder fra dine produkter, nyhedsside eller blog, der skal vises i din webshops RSS feed, såfremt du bruger denne funktion. Et RSS feed er en nyhedsfunktion, hvor dine kunder kan tilmelde sig dine nyheder. Derved kan de hurtigt få et overblik over de nyeste info uden at skulle besøge din webshop.

Frontend

Frontend status: Her vælger du, om din webshop skal være åben eller lukket for offentligheden. Vi anbefaler at holde webløsningen lukket, indtil du er helt klar med alt indhold, så dine kunder ikke oplever en halvfærdig webshop eller website. Samtidig vil søgemaskinerne ikke indeksere din webshop eller website, mens den er lukket.

Lukket tekst

Lukket tekst: Hvis din frontend status er lukket, vil dine kunder se denne tekst, når de besøger din URL adresse. Hvis du har flere sprog på din webshop eller website, er det muligt at indtaste en besked for hvert enkelt sproglag.

Administration

Billede upload max-bredde/højde: Her kan du angive den maksimale størrelse for et billede, der bliver uploadet til din webløsning. Alle billeder med større dimensioner vil automatisk blive skaleret ned til denne størrelse. Ønsker du at bruge større billeder, skal du blot ændre disse indstillinger.

Side preview: Aktiver denne funktion, hvis du ønsker et preview af dine sider i sidetræet.

Vandmærke

Vandmærke placering: Her vælges placeringen for vandmærker på dine billeder. Du har følgende valgmuligher: Bund højre, Centreret, Top venstre og Top højre.

Vandmærke max størrelse: Her vælges størrelsen for vandmærker på dine billeder. Dette angives i procent.

OBS! Det kan være nødvendigt at trykke CTRL+F5 eller endda rydde browserens gemte filer for at kunne se et nyt vandmærke.