Sådan opsætter du korttyper

Når du har indtastet indstillingerne for din betalingsgateway, skal du herefter vælge, hvilke kort du modtager på din webshop, og hvilken opsætning du ønsker.

For at komme til kortvalgene, skal du klikke her:

Du er nu i oversigten over de kort, du kan indstille på din webshop.

For at aktivere et kort på din webshop, skal du klikke af i Leveringsland. Så er kortet aktivt:

Du vil flere steder i valget af korttyper finde samlede poster, hvor Dankort, Visa/Dankort, Mastercard osv er samlet i en.

Du kan vælge disse sammenlagter poster, hvis du vil sørge for, at dine kunder får så få valg som muligt. Det er ligeledes muligt at rette i deres titler, som står ud for feltet "Betalingstype".

Hvis du ønsker at køre med individuelle kortgebyrere, kan det være en god ide at dele betalingerne op. Dermed kan du gøre betaling med Dankort gratis men pålægge gebyr for Mastercard betaling.

Du aktiverer kortgebyr, ved at trykke på plusset til højre under Administration.

Bemærk, at kortgebyr skal opsættes i SmartWeb administrationen, og ikke hos den pågældende betalingsløsning, eksempelvis ePay, fordi det understøtter integrationen ikke, så du gå reelt set glip af gebyret.

I eksemplet nedenunder er her:

- Aktiveret Mastercard betaling.
- Aktiveret kortgebyr: 0-200 kr 2%. 201-1000 kr 1,5% og 1001 - 100.000 1%.