Ordrer

Du er her: Kontrolpanel > Generelt > Indstillinger > Ordrer

Ordrer

Send ordrebekræftelse: Vælger her hvis du gerne vil have der skal sendes en ordrebekræftelse

Send kopi af ordrebekræftelse: Aktiver denne for automatisk at sende en kopi af ordrebekræftelsen til webshoppens ejer, så snart ordren er gået igennem.

Modtager (adskilt af ;): Her indtastes de(n) mail(s), der skal modtage ordrebekræftelsen. Du kan have flere mails ved at adskille dem med ; som fx. test@test.dk;test2@test2.dk

Send kopi af ordrebekræftelse uden tekst: Aktiver denne for automatisk at sende en kopi af ordrebekræftelsen til de nedenstående mailadresser, der ikke indeholder leveringsbetingelser, handelsbetingelser osv.

Send ordrebekræftelse fra e-mail afsender (weboplysninger): Vælg her hvis afsender af ordrebekræftelse skal tages fra weboplysninger

Filsalg og gavekort adgang

Ordre status for adgang: Her kan du vælge, hvilken status et køb af filer skal have i systemet, når ordren er gennemført.

Faste links

Link til leveringsbetingelser: Her kan du angive et link til den side, hvor du har dine handelsbetingelser (eks. e-mærket). Linket vil herefter være synligt under checkout.

Link til leveringsbetingelser B2B: Her kan du angive et link til en side, hvor du har dine leveringsbetingelser. Linket vil herefter være synligt under checkout for B2B kunder.

Ordre- og fakturanr.

Her kan du vælge, hvor ordre- og fakturanummer skal starte fra i SmartWeb. Denne funktion er især henvendt til webshops, der tidligere har ligget i andre systemer således, at ordre- og fakturanummer fortsat stemmer overens med regnsskabet.

PDF labels

Her kan du indstille bredde og højde på de PDF labels det er muligt at udskrive på.

Eksport

Vis produktbillede i PDF plukliste: Her kan du vælge, om der skal vises et lille produktbillede sammen med hvert produkt i pluklisten for dine ordrer.

Vis produktbillede på ordreseddel: Her kan du vælge, om der skal vises et lille produktbillede sammen med hvert produkt på ordresedlen.

Er dette ikke hvad du ser på din skærm? Klik her