Sites

Du er her: Kontrolpanel > Generelt > Indstillinger > Sites

I Sites indstillinger har du mulighed for at vælge, hvilke oplysninger der skal deles mellem dine forskellige sites - hvis du har mere end et Site.
Når går ind i fanebladet Sites i Indstillinger vil du se nedenstående side:

Der er her to indstillinger:

Del indkøbskurv mellem sites: Giver dig mulighed for at lade kunden bevæge sig mellem dine forskellige Sites med en og samme indkøbskurv. Produktet der deles mellem sites, skal være aktivt på de forskellige sites.

Del brugere mellem sites: Giver dine kunder mulighed for at oprette sig som bruger på dine sites med kun et enkelt login.

Ikke det du ser på din skærm? Klik her