6.2.1.7. Klarna

Du er her: Kontrolpanel > Webshop > Betalingsmetoder > Klarna

Klarna giver dine kunder flere betalingsmuligheder, herunder faktura- og afbetalingsløsninger, så dine kunder kan betale på den måde, der passer dem bedst.

• Faktura: Dine kunder kan vælge at betale om 14 dage eller om 1-2 måneder.
  • Afbetaling: Dine kunder kan fast eller fleksibel afbetaling.

For at udnytte Klarna, skal du have en aftale med Klarna, om at bruge deres betalingsmetoder.

Bestil Klarna på e-mail: salj@klarna.com

Opsætning af betalingsmetoderne foregår inde på Klarna Online

Nedenstående kan du se hvordan Klarna opsættes i din Webshop administration.

Moms: Angiv om betalingsmetoden skal være med eller uden moms.

Leveringslande:
Vælg hvilke lande Klarna skal være tilgængelig for.

Brugerrettigheder: Vælg de kundegrupper, som skal have adgang til at kunne bruge Klarna.

Ordrestatus ved betaling: Angiv hvilken status ordren skal have når den kommer ind i systemet.

Gebyr #1: Her kan du indsætte et gebyr i valuta for at betale med Klarna.

Gebyr #2: Her kan du indsætte et gebyr i procent for at betale med Klarna.

Eid: Indtast det Eid du har fået udleveret fra Klarna.

Shared secret: Indtast det Shared secret du har fået udleveret fra Klarna.

Klarna er kun tilgængeligt ved følgende kombinationer af land og valuta:

Danmark og DKK
Norge og NOK
Sverige og SEK
Finland og EUR
Tyskland og EUR
Holland og EUR

Hvis du har opsat dine lande og valutaer på en anden måde, vil Klarna ikke fungere på din webshop.

Læs mere om Klarna Erhverv HER

Læs mere:

6.2.1.7.1. Betaling med Klarna