6.2.3.2. Opret momsgruppe

Du er her: Kontrolpanel > Webshop > Leveringslande og moms > Momsgrupper

Flere lande har differentieret moms. Dette modul gør det muligt for dig at tilpasse momssatsen på dine produkter efter dette. Du kan nedenfor se, hvordan du opretter en momsgruppe samt tilføjer den til dine produkter.

1. Du kan under fanebladet Momsgrupper se en oversigt over din nuværende momsgrupper, redigere dem samt oprette nye.

2. Klik herefter på Opret.

3. Du skal nu indtaste navnet på momsgruppen samt den valgte momssats.

4. Når dette er gjort, klik Opret endnu engang.

5. Momsgruppen er nu oprettet og kan ses i oversigten.

Tilføj momsgruppe til produkt:

6. For at tilføje dine momsgrupper til dine produkter skal du gå til: Webshop > Produktkatalog > Udvælg et produkt > Klik Redigér > Find fanebladet Priser

7. Under Momsgruppe kan du nu vælge, om produktet skal have standardmoms pålagt, eller om det skal være en af dine momsgrupper.

8. Når du har valgt den specifikke momsgruppe, skal du blot klikke Gem.

9. Momsgruppen er nu gemt og registreret på det specifikke produkt.