Kontant betaling

Du er her: Kontrolpanel > Webshop > Betalingsmetoder > Kontantbetaling

Kontantbetaling vil oftest blive brugt, hvis du giver dine kunder mulighed for at afhente deres varer på dit fysiske lager/butik.

Nedenfor kan du se opsætningen af kontantbetaling i SmartWeb.

Moms: Angiv om denne betalingsmetode skal være med eller uden moms.

Titel: Angiv titlen for betalingsmetoden. Det er muligt at angive en unik titel for hvert sproglag på din webshop.

Beskrivelse: Her kan du beskrive betalingsmetoden. Kunden vil derefter kunne se beskrivelsen når han/hun er nået til dette punkt i betalingsprocessen. Du kan lave en unik beskrivelse for alle sproglag.

Leveringslande: Vælg hvilke lande betalingsmetoden skal være aktiv for.

Brugerrettigheder: Her angiver du hvem, der skal have mulighed for at bruge betalingsmetoden.
  • Synlig for alle: Kan bruges af ALLE der besøger din webshop.
  • Synlig for gæster: Kan bruges af besøgende der kommer til din webshop og ikke er logget ind
  • Synlig for kunder: Kan bruges af kunder der har oprettet en bruger i din webshop
  • Synlig for kunder B2B: Kan bruges af kunder der har et B2B login
  • Synlig for Kun nyhedsbrev tilmeldte: Kan benyttes af brugere, der er tilmeldt nyhedsbrev
  • Synlig af Mærker/Producenter: Kan benyttes af brugere, der er oprettet som leverandør.

Ordrestatus ved betaling: Vælg hvilken status ordren skal have i systemet, når kunden har gennemført en betaling.

Gebyr #1: Her kan du indtaste et eventuelt gebyr for kontooverførsel i valuta.

Gebyr #2: Her kan du indtaste et eventuelt gebyr for kontooverførsel i procent.

Sortering: Vælg den rækkefølge dine betalingsmetoder skal vises i. Betalingsmetoden med det laveste tal vil blive vist først.